Repareer de dakgoot als de zon schijnt...

Image of Dries Vinke
Dries Vinke

Repareer de dakgoot als de zon schijnt......

Ken je dit spreekwoord? Veelal ga je aan de gang met een lekkende dakgoot als de regen met bakken naar beneden valt. Want dan zie je het en heb je er last van. Het repareren van de dakgoot is dan een lastig klus vooral omdat de verschillende onderdelen droog moeten zijn om ze te kunnen solderen. Nou, denk je misschien, die heeft er verstand van. Nou nee.... Ik heb het ook maar van horen zeggen.

Gelukkig heb ik van andere zaken wel verstand. Als consultant op het gebied van Performance Management heb ik inmiddels meer dan 80 ondernemingen geholpen met de implementatie van een performance management systeem. Nou vraag je je wellicht af wat dit met elkaar te maken heeft.

Het heeft alles te maken met beoordelen. Bij verreweg de meeste bedrijven is dit een jaarlijks gebeuren dat veelal aan het eind van het kalenderjaar plaatsvindt. De HR manager heeft weer keurig het jarenlang gebruikte formulier uitgeprint en gedistribueerd aan alle betrokkenen. En dan begint het wachten op de managers die de formuleren als ze ingevuld zijn terug moeten sturen. Geen controle maar wel urgentie. Voor vele HR managers een reden om over te stappen naar een ander, digitaal instrument. Ook voor de direct leidinggevenden is beoordelen op de traditionele manier geen feest. Het hele formulier moet worden afgewerkt en alle kruisjes gezet.

Dit is de reden dat er latent een grote behoefte bestaat om zaken anders te gaan doen en als het dan zo ver is moet er met "stoom en kokend water" een nieuwe beoordelingssystematiek worden geïntroduceerd. Hier bij Trakstar zijn we dan ook altijd heel erg druk aan het einde van het jaar om alle klussen te klaren.

Daarom is het nu tijd (als de zon schijnt) om het systeem te implementeren. Omdat te stimuleren krijgt je 100% korting op de installateurs kosten, o sorry, de installatiekosten. Dus als je in de periode mei tot en met september over gaat tot de aanschaf van Trakstar dan ontvang je een interessante korting!

Vraag een demo aan om te zien wat de toegevoegde waarde van Trakstar is voor jouw organisatie! 

Blog posts

Lees meer

Image of Dries Vinke
Dries Vinke

Minder tijd besteden aan beoordelen? Zo doe je dat!

Veel organisaties beoordelen nog op de traditionele manier. Veelal aan het eind van het jaar komen...

Read more
Image of Dries Vinke
Dries Vinke

Geef medewerkers erkenning voor hun goede werk!

Moraal en productiviteit gaan hand in hand. Mensen doen nou eenmaal meer hun best als ze plezier...

Read more