Features

Alles om Human Performance Management optimaal te laten verlopen:

Performance Reviews

Het belangrijkste is de dialoog tussen medewerker en leidinggevende. Die dialoog moet je optimaal ondersteunen en dat doet Trakstar als geen ander programma. Een vergelijkingsrapport met de scores van de medewerker, manager en de optionele 360 graden feedback faciliteert de dialoog in optima forma. 

Lees meer 

features-homepage-performance-reviews.png
features-360-feedback-request-feedback-from-anyone.png

360 Graden Feedback!

Er is geen software programma op de wereld dat 360 graden feedback zo makkelijk en flexibel mogelijk maakt. Zelfs van buiten de organisatie kan om feedback worden gevraagd! Wil je de feedback anoniem of juist niet? Waarover wil je feedback? Over alles of over een aantal zaken? Het kan allemaal met Trakstar. Maak meerdere groepen aan voor verschillende input.

Lees meer 

Als je resultaten wilt moet je duidelijke doelen stellen!

Al jaren geleden is bewezen dat het stellen van duidelijke doelstellingen de prestatie van de organisatie met 11 tot 15 % laat stijgen!! Stelt u zich eens voor wat dit doet met de performance van uw organisatie! Vertaal een doelstelling in een actieplan en krijg grip op de gewenste resultaten. Trakstar zorgt dat zowel medewerkers als managers gefocussed blijven op het behalen van de organisatiedoelstellingen. Ongekend KRACHTIG! 

Lees meer

features-goal-tracking-set-goals_big-or-small1.png
features-homepage-succession-planning.png

Succession Planning

Op basis waarvan komen mensen in jouw organisatie in aanmerking voor een promotie? Ontdek wie uw toptalenten zijn en krijg een vlootschouw van jouw personeelsbestand dankzij een overzichtelijke 9 box grid! Maak zaken transparanter, eerlijker en meetbaar! Bepaal het potentieel van jouw personeelsbestand 

Lees meer

Applicant Tracking

Trakstar heeft een koppeling met Recruiterbox, een Applicant Tracking System. Als iemand wordt aangenomen via Recruiterbox dan is deze ook direct zichtbaar in Trakstar. Haal de allerbeste talenten binnen via jobboards en jouw eigen 'werken bij' website. Ook voor werving & selectiebureau's en interne referrals is het een welkome aanvulling. Alle kandidaten in één overzichtelijk programma! Meer weten? www.recruiterbox.eu 

Lees meer

trakstar-team-manage-candidates.png

Demo aanvragen?

Wilt u een persoonlijke rondleiding door Trakstar? Dat kunnen wij online voor u verzorgen.

Vraag een demo aan

Aanmelden

Schrijf u in om dagelijks, wekelijks of maandelijks onze blogs te ontvangen en blijf altijd op de hoogte.

Ontvang onze blogs

Heeft u vragen?

Wilt u eens praten over de mogelijkheden? Bel ons op 085 0640 732 of mail naar info@trakstar.nl.

Contact ons
© 2001-2019 Trakstar. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy