Features

Alles om Human Performance Management optimaal te laten verlopen:

features-succession-planning-potential

Performance management

Goed performance management (ook wel bekend als prestatiemanagement) begint met een gedegen beoordelingssysteem. Over het oude versus het nieuwe beoordelen is de laatste tijd veel te doen. Het oude (of beter het traditionele) beoordelen bestaat uit een gesprekkencyclus, meestal met een tijdsspanne van één jaar. Denk hierbij aan een doelstellingengesprek, een functioneringsgesprek (dialoog) en een beoordelingsgesprek (monoloog).

Lees meer

features-360-feedback-easy-to-use

360 graden feedback

360 graden feedback is een nuttig instrument om medewerkers met meerdere mensen te beoordelen. Bij voorkeur zijn dit mensen binnen of zelfs buiten de organisatie, die geregeld met de werknemer te maken hebben. Denk hierbij onder meer aan managers, collega’s, trainers, leveranciers en klanten.

Lees meer

features-goal-tracking-set-goals_big-or-small

Doelen formuleren

Doelen formuleren is een eerste vereiste voor goed performance management. De persoonlijke doelstellingen van de medewerker moeten namelijk zoveel mogelijk bijdragen aan de bedrijfsdoelen. Daarvoor bespreek je eerst de doelen van de organisatie en indien relevant ook de project-, communicatie-, marketing-, afdelings- of productiedoelen.

Lees meer

features-homepage-succession-planning

Sucession planning

Successionplanning = opvolgingsplanning. Met dit talentmanagementproces bouw je een pool van geschoolde werknemers op die klaar zijn om belangrijke rollen te vervullen wanneer leiders en andere belangrijke werknemers afhaken. Organisaties met successionplanning-programma's bevorderen een talentgerichte cultuur door het aantrekken van geschoolde werknemers en toptalent.

Lees meer

trakstar-team-manage-candidates

Applicant Tracking

Met Recruiterbox heb je alle kandidaten direct bij elkaar. Loop de juiste kandidaten niet mis! Blijf goed georganiseerd en geef een goed vervolg aan sollicitanten en selecteer de juiste personen dankzij gepersonaliseerde vragenlijsten! De kwaliteit stijgt direct!

Lees meer

features-succession-planning-9-box-grid

Medewerkersbetrokkenheid

Een betrokken medewerker is vaak de gelukkigste en meest productieve. Medewerkers die geen verbinding voelen met een doel of strategie hebben daarentegen niet de prikkel om een stap extra te zetten. Blije, gedreven medewerkers helpen je winstgevendheid te vergroten. 

Lees meer

 

white-200x200

white-200x200

white-200x200

white-200x200

Demo aanvragen?

Wilt u een persoonlijke rondleiding door Trakstar? Dat kunnen wij online voor u verzorgen.

Vraag een demo aan

Aanmelden

Schrijf u in om dagelijks, wekelijks of maandelijks onze blogs te ontvangen en blijf altijd op de hoogte.

Ontvang onze blogs

Heeft u vragen?

Wilt u eens praten over de mogelijkheden? Bel ons op 085 0640 732 of mail naar info@trakstar.nl.

Contact ons
© 2001-2020 Trakstar. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy