E-book - De creatie van prestatie ecover

De creatie van presentatie: Gratis Ebook

Dit e-book beschijft de elementen van
modern performance management.

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het aantrekken van talent misschien wel de grootste uitdaging van de HR manager. Talenten vinden, binden en boeien luidt het welbekende credo. En nu dat talent zo lastig te vinden is, wordt het binden van goede medewerkers steeds belangrijker. Zuinig zijn op de mensen die je in huis hebt en verloop voorkomen; dat is waar je focus op moet liggen! Maar hoe zorg je dat medewerkers blijven?

Performance Management

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste beoordelingscyclus toepast bij de juiste werknemer? Hoe bouw je een goede interactie op met je medewerker?


Performance cyclus

Waar hebben medewerkers nu behoefte aan? Als je dit in kaart hebt gebracht kun je verder bouwen op een goede basis. Een goede basis zorgt voor een sterk en betrokken team.

Continu monitoring

Bedrijfsvoering verloopt steeds sneller en vluchtiger. Het traditionele beoordelen staat ernstig onder druk. De een-jaarlijkse beoordeling past simpelweg niet bij de agile organisaties van nu.

Verwachting medewerkers

Wat verwacht een medewerker anno 2020 van jou en je bedrijf? Door dit inzichtelijk en bespreekbaar te maken, realiseer je een betere interactie met je medewerkers.

Meer betrokkenheid

Jouw medewerkers zijn het menselijke kapitaal achter de groei en verbetering van je organisatie. Goed presterende medewerkers zijn betrokken medewerkers.

Betere prestaties

Door transparant te zijn in je business en medewerkers het gevoel te geven dat zij echt deel uit maken je bedrijf, zullen de prestaties drastisch verhogen.

Trakstar is opgericht in 2012 door Dries Vinke, een zeer ervaren ondernemer en is expert op het gebied van Human Performance Management. Hij stuurde in zijn loopbaan diverse teams aan. Als expert realiseerde hij zich dat medewerkers de belangrijkste asset zijn van een organisatie.

Het belangrijkste in dit kader is dat het management van een onderneming zorgt dat er een goede "infrastructuur" staat om mensen goed tot hun recht te laten komen. Daarbij is een optimale performance cyclus een belangrijk onderdeel. Het inzetten van beoordelingssoftware kan hierbij het verschil maken. Na een intensieve zoektocht naar het beste programma is Inkrease B.V. op exclusieve basis reseller geworden van Trakstar

Dries

Dries Vinke

Human Performance Specialist