In de media

Trakstar en Inkrease B.V. verschijnen regelmatig in andere media. Hieronder vindt u een korte selectie van enkele andere berichten in de media.

Reviews van bijna 250 gebruikers
Op de website softwareadvice.com (in het Engels) vindt u bijna 250 reviews van gebruikers van Trakstar. De beoordelingssoftware van Trakstar ontvangt een zeer goede beoordeling met een beoordeling van 4,5 op een schaal van 5.
Bron: softwareadvice.com

Bentacera raadt Trakstar aan
Ook het management van Bentacera ervan overtuigd dat medewerkers het belangrijkste bezit zijn van een organisatie. Bentacera biedt onder andere diensten aan op het gebied van accountancy, belastingen, maar ook ziekteverzuim. Zij raden Trakstar aan als onderdeel van een goed personeelsbeleid. Via de onderstaande link, leest u waarom zij gekozen hebben voor Trakstar.
Bron: bentacera.nl

Trakstar software helpt met het beoordelingsproces
Op consultancy.nl vindt u een extern gepubliceerd blog van de oprichter van Trakstar Nederland: Dries Vinke. Hij schreef dit enkele jaren geleden om zijn visie te delen over het inrichten van het beoordelingsproces van medewerkers en hoe Trakstar daar een belangrijke rol in speelt.
Bron: consultancy.nl

© 2001-2020 Trakstar. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy