Over ons

"Verandering is de enige constante". Dit is de realiteit anno nu. De ontwikkelaars van Trakstar zijn constant bezig met het doorontwikkelen van de software zodat het blijft beantwoorden aan de veranderende eisen die medewerkers en organisaties stellen aan programma's voor Performance en Development.  Mogen wij ons even voorstellen? 

Over Trakstar

Aangenaam kennis te maken.

Trakstar is een product dat in Nederland op markt is gebracht door Inkrease B.V. Wij zijn gevestigd in het Twentse Wierden en werken landelijk. Inkrease is opgericht in 2012 door Dries Vinke, een zeer ervaren ondernemer en expert op het gebied van Human Performance Management.

Als expert realiseerde hij zich dat medewerkers de belangrijkste asset zijn van een organisatie. Het belangrijkste in dit kader is dat het management van een onderneming zorgt dat er een goede "infrastructuur" staat om mensen goed tot hun recht te laten komen. Daarbij is een optimale performance cyclus een belangrijk onderdeel. Het inzetten van beoordelingssoftware kan hierbij het verschil maken. Na een intensieve zoektocht naar het beste programma is Inkrease B.V. op exclusieve basis reseller geworden van Trakstar. 

trakstar_platform_logo
DFFB477F-F213-4496-A857-A49AEAAF9116

Dries Vinke

Human Performance Management Specialist

Ooit begon Dries zijn loopbaan in de gezondheidszorg, omdat hij graag, om idealistische redenen, iets voor zijn medemensen wilde betekenen. Na afronding van de opleiding tot Verpleegkundige specialiseerde hij zich in de vakgebieden Coronary Care/ Intensive Care en Anesthesie. Omdat hij duidelijk het gevoel had dat hij meer in zijn mars had, stapte Dries over naar het bedrijfsleven om  te gaan werken in de farmaceutische industrie. Daar maakte hij snel stappen in zijn carrière en werkte zich op tot Marketing en Sales Director. Ook in de internationale context droeg hij bij aan een aantal projecten voor de onderneming Bayer, onder andere op het gebied van performance management. 

Dries heeft ruim 20 jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en zijn toenmalige job in loondienst opgezegd. Hij zag het befaamde ‘gat in de markt’ en richtte een organisatie op in werving, selectie en detachering van medewerkers in de Farma-industrie. Deze onderneming voorzag destijds duidelijk in een behoefte en werd in zijn soort marktleider. Door sterk veranderende (markt)omstandigheden trok Dries de deur  in 2012 achter zich dicht bij deze onderneming om zich vervolgens verder te richten op performance management. Daarvoor richtte hij de onderneming Inkrease op. Na een zorgvuldige en intensieve  zoektocht werd hij reseller van het programma Trakstar als instrument om modern performance management bij bedrijven te kunnen implementeren. Inmiddels heeft hij zeker honderd ondernemingen geholpen en voor hen Trakstar ingericht.

Hoe gaan we te werk:

Ons uitgangspunt is: elke klant is uniek

In eerste instantie zullen we veel tijd besteden aan het in kaart brengen van de behoefte van de klant. We luisteren graag naar de wensen en proberen een beeld te krijgen van de cultuur die bij een onderneming heerst. De flexibiliteit van Trakstar maakt het mogelijk om het programma zo in te richten dat het beantwoordt aan de gestelde wensen. Of het nou een sterk hiërarchische onderneming is  of een zelfsturende organisatie dat maakt groot verschil in het samenstellen van de Performance cyclus. Of de focus nou ligt op harde KPI's of op talentontwikkeling het kan allemaal.

 

group of employees looking at screen


We helpen je stap voor stap in het proces

Voordat we samen aan het werk gaan met de implementatie van Trakstar ontwikkelen wij een zorgvuldig stappenplan. Je kunt dit online volgen zodat je altijd weet waar je staat. Dit plan bevat alle stappen en voorziet in een structuur waarmee jou op alle vlakken ondersteunen. Van  het kiezen voor een beoordelingsschaal tot en met de gewenste competenties. Wij richten het helemaal voor je in zodat het jou niet veel tijd kost. Ook voorziet onze dienstverlening in een training voor: 

  • De medewerkers
  • De leidinggevenden
  • De administrator(s).

'We believe people are happier and healthier when they know their work matters.'

Dit is het uitgangspunt van de ontwikkelaars van Trakstar. Wij als reseller in Nederland staan hier volledig achter! Je zult zien dat de implementatie van Trakstar een grote impact zal hebben op jouw organisatie. Mensen krijgen veel meer zeggenschap en controle over hun eigen loopbaan. Wij geloven heel duidelijk in het feit dat het doormaken van persoonlijke groei wellicht de sterkst motiverende factor is die er bestaat. Dus of je nou wilt werken aan het verbeteren van de prestatie van jouw medewerkers of wilt werken aan de persoonlijke ontwikkeling: in Trakstar gaat dit hand in hand. 

"Verandering is de enige constante". Dit is de realiteit anno nu. De ontwikkelaars van Trakstar zijn constant bezig met het doorontwikkelen van de software zodat het blijft beantwoorden aan de veranderende eisen die medewerkers en organisaties stellen aan programma's voor Performance en Development.