about_hero

Wie zijn wij?

Wij geloven dat mensen gelukkiger en gezonder zijn als ze weten dat hun werk ertoe doet en dat ze weten dat ze er toe doen op hun werk!

Wij zien dat het implementeren van Trakstar veel impact heeft op de medewerkers. Door het zorgvuldig toe te passen creëer je een professionele organisatie waar  zaken goed geregeld zijn, Je bouwt een raamwerk waar je heel veel kunt ophangen. Beoordelen wordt interactief, eerlijker en sympathieker. Je hebt grip op de doelen die je als organisatie wilt behalen en je kunt de voorgang goed monitoren. Medewerkers zijn meer betrokken en zijn minder gevoelig voor lokroepen van andere werkgevers. Natuurlijk is Trakstar geen wondermiddel maar wel een  waardevol hulpmiddel in jouw organisatie. 

Ons doel

Door jou intensief bij te staan tijdens de implementatie (en daarna) van Trakstar willen wij er voor zorgen dat je optimaal rendement haalt uit jouw investering. Wij willen er aan bijdragen dat je een aantrekkelijke werkgever bent en blijft. Dat doen we met onze software maar ook met onze adviezen aan jou. Al 10 jaar richten we de software in bij onze klanten en hebben daarmee een schat aan ervaring opgedaan. Onze expertise stellen we graag ter beschikking om er voor te zorgen dat het een goede ervaring is dat mensen Trakstar gebruiken. Onze helpdesk is heel goed beschikbaar en we reageren meestal direct. Via support@trakstar.nl krijg je zo spoedig mogelijk respons. Daar staan we voor! 
Schermafbeelding 2020-06-23 om 19.43.48

Aangenaam kennis te maken.

Dries Vinke is consultant op het gebied van Performance Management. Zijn bedrijf Inkrease is officieel reseller van de Trakstar programma's in Nederland. Hij kent de software goed en weet deze op maat te maken voor zijn klanten. Al 10 jaar is Dries hiermee bezig. Al meer dan 100 bedrijven heeft hij geholpen met de implementatie.

Wil je eens sparren over wat Dries voor jou kan betekenen? Klik hieronder op de button om een WhatsApp bericht te sturen en wellicht een vrijblijvend consult aan te vragen.

Wat onze klanten zeggen

Trakstar is voor ons de perfecte stok achter de deur om persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te houden van onze medewerkers en managers.

De mogelijkheid om 360° feedback te organiseren en zaken als een medewerkerstevredenheidsonderzoek maken Trakstar voor ons een handige tool. De support van Dries is ook altijd prettig en zeer adequaat. We houden de markt aardig in de gaten maar Trakstar biedt voor ons de perfecte balans tussen prijs en functionaliteit.

Efraïm Vink
Business Unit Manager Think Yellow

Trakstar betekent voor Bordan gestroomlijnde jaarlijkse gesprekken. 

Doordat de medewerker en manager vooraf diverse vragen beantwoorden, heb je een mooie basis voor elk gesprek. Alle gesprekken staan netjes opgeslagen in Trakstar en zijn voor zowel medewerker als manager makkelijk terug te vinden. Ik ervaar een fijne en snelle service. Niks is te veel gevraagd. 

Kim Beisser
HR Manager Bordan Accountants

De gesprekscyclus van Govers wordt ondersteund door Trakstar.

Dit proces is doorontwikkeld en Trakstar ontwikkelt daarin mee, dat biedt Govers extra flexibiliteit. Het bewijst zich als gebruiksvriendelijk systeem waarbij Trakstar ook zelf het initiatief neemt om te verbeteren. De support van Dries hierin helpt hier erg bij!

Wouter Diepenbroek
HR Manager

Leer direct de voordelen van Trakstar kennen!

Trakstar leer je het beste kennen als je het in "actie" ziet, met echte gegevens en voorbeelden,  Plan daarom vandaag nog een demo om een ​​gepersonaliseerde demo te zien die past bij jouw individuele wensen en behoeften. Daar reserveren we graag tijd voor.