Over Trakstar

Trakstar is de best doordachte, meest intuïtieve en betaalbare beoordelingssoftware. Hiermee bent u in staat om uw medewerkers beter en efficiënter te beoordelen en daarnaast bespaart u 70% van de tijd die u normaal gesproken besteedt aan het beoordelingsproces. Rekent u eens uit wat u dit oplevert! 

Hieronder vindt u kort de voordelen van onze beoordelingssoftware op een rij:

  • Tijdbesparing van 70% op het beoordelingsproces.
  • Gemakkelijk in het gebruik: iedereen kan er mee uit de voeten.
  • Aangepast aan uw wensen, zodat u het maximale uit de beoordelingen haalt.
  • Cloud-based: altijd en overal toegang tot Trakstar via uw browser.
  • Beter beeld van de medewerker door een jaarrond beoordelingsproces.
  • Trakstar maakt het Het Nieuwe Beoordelen mogelijk.
  • Eenvoudig 360 graden feedback verzamelen door één druk op de knop.
  • Real-time rapportage: direct de meest actuele beoordelingen inzien.


Inkrease B.V.

Trakstar is een product dat wordt verkocht en geïmplementeerd door Inkrease B.V. Wij zijn gevestigd in het mooie Twentse Wierden en werken landelijk. Inkrease is opgericht in 2012 door Dries Vinke. Dries Vinke is een zeer ervaren ondernemer en is expert op het gebied van Human Performance Management. Hij stuurde in zijn loopbaan diverse teams aan. Als expert realiseerde hij zich dat medewerkers de belangrijkste asset zijn van een organisatie. Het belangrijkste in dit kader is dat het management van een onderneming zorgt dat er een goede "infrastructuur" staat om mensen goed tot hun recht te laten komen. Daarbij is een optimale performance cyclus een belangrijk onderdeel. Het inzetten van beoordelingssoftware kan hierbij het verschil maken. Na een intensieve zoektocht naar het beste programma is Inkrease B.V. reseller geworden van Trakstar.

Dries.jpg

Dries Vinke

Human Performance Specialist

Trakstar is een product van ATSI.
Inkrease is geautoriseerd om Trakstar te mogen implementeren op de Nederlandse markt. Trakstar is een product van Applied Training Systems Inc. (ATSI). De software wordt over de hele wereld verkocht. In Seattle bevindt zich het hoofdkantoor waar een groot en “commited” team hard werkt aan de doorontwikkeling van Trakstar. Hierdoor bent u nu maar ook in de toekomst verzekerd van een volledig up-to-date product van hoge kwaliteit.

© 2001-2019 Trakstar. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy