Vraag een offerte aan voor Trakstar

It's all inclusive!

Wil jij weten wat de investering is?

Vul het formulier in om een persoonlijke, vrijblijvende prijsofferte van Trakstar te ontvangen.
  1. Implementatie en ondersteuning inbegrepen
    Wij helpen jou bij elke stap in het proces! Wij zijn pas tevreden als jij het ook bent.
  2. Onbeperkt gebruik
    Wij bieden een onbeperkt gebruik van onze helpdesk. Voor de Nederlandse klanten is er een speciale Trakstar Academie die je kunt gebruiken.

     

Wat onze klanten zeggen

Trakstar is voor ons de perfecte stok achter de deur om persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te houden van onze medewerkers en managers.

De mogelijkheid om 360° feedback te organiseren en zaken als een medewerkerstevredenheidsonderzoek maken Trakstar voor ons een handige tool. De support van Dries is ook altijd prettig en zeer adequaat. We houden de markt aardig in de gaten maar Trakstar biedt voor ons de perfecte balans tussen prijs en functionaliteit.

Efraïm Vink
Business Unit Manager Think Yellow

Trakstar betekent voor Bordan gestroomlijnde jaarlijkse gesprekken. 

Doordat de medewerker en manager vooraf diverse vragen beantwoorden, heb je een mooie basis voor elk gesprek. Alle gesprekken staan netjes opgeslagen in Trakstar en zijn voor zowel medewerker als manager makkelijk terug te vinden. Ik ervaar een fijne en snelle service. Niks is te veel gevraagd. 

Kim Beisser
HR Manager Bordan Accountants

De gesprekscyclus van Govers wordt ondersteund door Trakstar.

Dit proces is doorontwikkeld en Trakstar ontwikkelt daarin mee, dat biedt Govers extra flexibiliteit. Het bewijst zich als gebruiksvriendelijk systeem waarbij Trakstar ook zelf het initiatief neemt om te verbeteren. De support van Dries hierin helpt hier erg bij!

Wouter Diepenbroek
HR Manager

Leer direct de voordelen van Trakstar kennen!

Als je wilt weten hoe Trakstar werkt, plan dan vandaag nog een demo. Wij luisteren naar jouw wensen en stemmen de demo af op jouw behoefte.