Modern en eerlijk beoordelen

Performance management

Wil je een aantrekkelijke werkgever zijn? Stop dan met dat ouderwetse beoordelingsproces. Dat kan tegenwoordig echt anders. Trakstar Perform is speciaal ontwikkeld voor een moderne, hedendaagse aanpak. Het proces krijgt een hele andere dynamiek en medewerkers zijn veel meer betrokken.
perform_review_1

Hoe werkt het?

Analyseer en optimaliseer de prestaties

Door een systeem zoals Trakstar te gebruiken ben je in staat om beslissingen te nemen die gebaseerd zijn op data. Trakstar helpt je met geweldige rapportages. Dit helpt je geweldig bij de ontwikkeling van jouw belangrijkste bezit: het Human Capital. 

Trakstar is heel flexibel en past zich aan, aan jouw wensen Bouw de juiste workflows die leiden tot goed presterende afdelingen en medewerkers. Of je nu eens per jaar wilt beoordelen of elk kwartaal, het kan allemaal. Belangrijk is  dat de gebruikers regelmatig inchecken en notities maken. 

perform_review_2

De belangrijkste kenmerken van Trakstar

Trakstar is een cloudoplossing (SaaS) en maakt het mogelijk om van het beoordelingsproces een continu proces te maken. Elke organisatie is anders en heeft andere wensen en behoeftes. Dus de inrichting van Trakstar is altijd maatwerk. Wij ontwerpen samen met jou de gewenste formulieren. Wij kunnen daarbij de "best practices" delen die we in de loop van de tijd hebben geleerd. Standaard is Trakstar uitgerust met een volwaardige bibliotheek van competenties maar als je andere wenst dan kan dat ook. Werk ALTIJD met doelen want dat is fantastisch te doen in Trakstar. Ook adviseren wij altijd een sectie met persoonlijke ontwikkeldoelstellingen. Het vertalen in S.M.A.R.T. doelen maakt de opvolging makkelijk . Wat kun je met Trakstar:

  • Real-Time 360-graden feedback voor zinvolle feedback
  • Doelen stellen en volgen met real-time rapportage
  • Notities maken, check-ins en geautomatiseerde e-mailmeldingen
  • Medewerkersbetrokkenheid meten met Surveys
  • Rapportages geven diret inzage

  • Actieplannen opvolgen voor een goede implementatie van doelen
perform_review_3

Een uniek platform voor HR-talentontwikkeling

De combinatie van de verschillende Trakstar programma's is uniek en de enige in  zijn soort. Door de programma's met elkaar te laten communiceren ontstaat er een ongekend krachtige combinatie. Het zorgt er voor dat je  slimmere beslissingen neemt bij het aannemen van medewerkers. Als iemand is aangenomen kan direct het onboardingproces worden opgestart. Direct is het dossier in Perform klaar voor de aangenomen persoon. Het maakt je het leven een stuk makkelijker als HR functionaris. De laatste tijd heeft Trakstar US tal van integraties gekoppeld aan Trakstar. Een Api met jouw salarisadministratie kunnen we voor je regelen. Wil je Single Sign On? Ook dat is mogelijk. Constant wordt er gewerkt aan verbeteringen van de software. We zijn nooit klaar! 

Leer direct de voordelen van Trakstar kennen!

Trakstar leer je het beste kennen als je het in "actie" ziet, met echte gegevens en voorbeelden,  Plan daarom vandaag nog een demo om een ​​gepersonaliseerde demo te zien die past bij jouw individuele wensen en behoeften. Daar reserveren we graag tijd voor.