product_learn_hero_img-1-1024x875

LEARN

Zakelijk succes begint met persoonlijke ontwikkeling!

Trakstar Learn is niet voor niets één van de meest gebruikte leerbeheersystemen (LMS) ter wereld! Op een eenvoudige manier verspreid je trainingen, leertrajecten, onboarding-programma's, bijscholingen en dergelijke in de organisatie.

Wat onze klanten zeggen

Trakstar is voor ons de perfecte stok achter de deur om persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te houden van onze medewerkers en managers.

De mogelijkheid om 360° feedback te organiseren en zaken als een medewerkerstevredenheidsonderzoek maken Trakstar voor ons een handige tool. De support van Dries is ook altijd prettig en zeer adequaat. We houden de markt aardig in de gaten maar Trakstar biedt voor ons de perfecte balans tussen prijs en functionaliteit.

Efraïm Vink
Business Unit Manager Think Yellow

Trakstar betekent voor Bordan gestroomlijnde jaarlijkse gesprekken. 

Doordat de medewerker en manager vooraf diverse vragen beantwoorden, heb je een mooie basis voor elk gesprek. Alle gesprekken staan netjes opgeslagen in Trakstar en zijn voor zowel medewerker als manager makkelijk terug te vinden. Ik ervaar een fijne en snelle service. Niks is te veel gevraagd. 

Kim Beisser
HR Manager Bordan Accountants

De gesprekscyclus van Govers wordt ondersteund door Trakstar.

Dit proces is doorontwikkeld en Trakstar ontwikkelt daarin mee, dat biedt Govers extra flexibiliteit. Het bewijst zich als gebruiksvriendelijk systeem waarbij Trakstar ook zelf het initiatief neemt om te verbeteren. De support van Dries hierin helpt hier erg bij!

Wouter Diepenbroek
HR Manager

Trakstar Learn: de complete software voor leerbeheer

Hier zijn details over de functies waar onze klanten dol op zijn:
De LMS-oplossing voor het moderne personeelsbestand

Learning management software heeft één hoofddoel: het educatieproces voor uw medewerkers faciliteren. Trakstar Learn leidt hen op, verbetert hun vaardigheden en traint ze waar ze ook zijn door middel van digitaal leren en ontwikkelen, trainingsbeheer en online cursussen. We maken leerbeheer eenvoudiger via ons best-in-breed platform met een gebruiksvriendelijke interface, intuïtieve cursuscreatie, gebruiksvriendelijk LMS en betrouwbare rapportage.

Tijd- en plaatsonafhankelijk leren

Door een e-learningprogramma te gebruiken is het mogelijk voor jouw medewerkers om van waaruit dan ook de trainingen te doen. Reizen is niet meer nodig. Dat scheelt reis- en verblijfskosten. Dat levert een forse besparing op.

Enorme vrijheid in de keuze van lesmateriaal

Met het grootste gemak kun je de cursusinhoud, en of dat nou een Word bestand is of een PDF, een Mp4, een video, het maakt niet uit, uploaden in het systeem. Verschillende modules vormen een cursus die weer toebehoort aan een catalogus. Heel eenvoudig te doen.

Het "management" van de cursus is kinderlijk eenvoudig

Nodig deelnemers uit, bepaal wat het minimale cijfer moet zijn, of herhalingen mogelijk zijn en of je een certificaat wilt verstrekken. Via prachtige dashboards zie je de voortgang en de resultaten. De diverse opleidingen kun je als GOAL in Trakstar Perform opnemen. 

Leer direct de voordelen van Trakstar kennen!

Trakstar leer je het beste kennen als je het in "actie" ziet, met echte gegevens en voorbeelden,  Plan daarom vandaag nog een demo om een ​​gepersonaliseerde demo te zien die past bij jouw individuele wensen en behoeften. Daar reserveren we graag tijd voor.