De introductie van de TRAKSTAR API

Image of Dries Vinke
Dries Vinke

Eindelijk is het zo ver! :

Vandaag zijn we verheugd om een ​​nieuwe functie aan te kondigen waarmee Trakstar klanten nog meer uit onze software kunnen halen: de lancering van onze Application Programming Interface (API)

Met behulp van onze API kan Trakstar nu communiceren en details delen met uw andere HR-software. Door gegevensinvoer te automatiseren, wordt het een stuk makkelijker om je te concentreren op de prestatiebeoordelingen die jouw werknemers helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Ben je klaar om verbinding te maken met uw favoriete HR-tools? Neem contact met ons op voor meer informatie. We leggen het graag uit.

Hoe onze API werkt:

Uw organisatie heeft wellicht meerdere systemen die werknemersgegevens bevatten. Het handmatig invoeren van informatie in elk systeem is vervelend en tijdrovend. Het het risico bestaat dat u onjuiste gegevens invoert of vergeet een bepaald systeem bij te werken. Onze API synchroniseert automatisch informatie tussen Trakstar en elk aangesloten systeem. Medewerkersgegevens zoals voor- en achternaam, e-mailadres, manager en werknemersnummer worden naar Trakstar gepusht of opgehaald.

Meer nog, onze API helpt uw ​​organisatie om te acteren op de informatie die is verzameld in functioneringsgesprekken van werknemers. Uw andere HR-systemen kunnen details lezen zoals zelfevaluatiescore, managerscore, voltooiingsdatum en meer.

Onze API in actie:

Trakstar verbinden met uw andere software biedt tal van voordelen. Laten we enkele specifieke gebruiksscenario's bekijken, zodat u precies kunt zien hoe nuttig onze API voor uw organisatie zal zijn:

  • Beoordelingsscores voor werknemers in Trakstar kunnen in uw HRIS worden getrokken en worden gebruikt voor compensatieplanning. Kijk wie uw beste presteerders zijn en beloon ze zodat ze uitstekende resultaten blijven leveren voor uw organisatie.
  • Gegevens van nieuwe medewerkers toegevoegd aan een verbonden systeem stromen automatisch naar Trakstar. U hoeft niet in te loggen om nieuwe werknemersprofielen te maken.
  • Profielen voor werknemers die worden gepromoveerd of van baan veranderen, worden automatisch bijgewerkt in Trakstar. Trakstar geeft altijd uw werkelijke organigram weer.
  • U kunt gerust zijn dat de gegevens van werknemers nauwkeurig, correct geformatteerd en actueel zijn in Trakstar en verbonden systemen.

Ga aan de slag met de Trakstar API:

Onze API kan eenvoudig worden geïmplementeerd binnen Trakstar, maar kennis van software-programmeren is wel vereist. Dus dit is werk voor een systeembeheerder of softwareontwikkelaar. Bekijk ons ondersteuningsartikel​​ met stapsgewijze instructies voor het toekennen van API-sleutels voor uw systeembeheerders. Vervolgens kunt u uw ontwikkelingsteam onze technische API-documentatie geven die alles schetst wat ze moeten weten om Trakstar te synchroniseren met uw andere systemen.

Als u problemen ondervindt tijdens het instellen van de API of vragen heeft voordat u begint, neem dan contact met ons op via support@trakstar.nl. Wellicht kunnen wij direct helpen of vragen wij onze collega’s van het hoofdkantoor ter ondersteuning.

Als u nog geen klant bent maar meer wilt weten over Trakstar, vraag dan vandaag nog een live demo aan!

Blog posts

Lees meer

Image of Dries Vinke
Dries Vinke

Bespaar 80% van uw tijd van het beoordelen met een digitaal beoordelingssysteem

 

Read more
Image of Dries Vinke
Dries Vinke

Werken met een Persoonlijk Ontwikkel Programma (POP)

Leestijd 8 minuten

Bron: Deze blog is geschreven door de redactie van Rendement Online.

Read more