Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor algemene vragen en/of opmerkingen kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij proberen dit nog dezelfde werkdag doen.

Inkrease BV

Inkrease BV werd in 2012 opgericht door Dries Vinke. Als zeer ervaren ondernemer (meer dan 15 jaar) was hij hard toe aan een nieuw initiatief. Omdat Performance Management als de grote rode draad door zijn werkzame leven loopt is het idee ontstaan om daarvoor software te gaan ontwikkelen. Na een serieuze poging zelf een programma te schrijven met een aantal ambitieuze ICT’ers werd al snel duidelijk dat het een bijzonder moeilijke opgave was dit op een onderscheidende manier te doen. In de zoektocht naar de ideale software hebben we hier bij Inkrease veel programma’s bekeken. Het meest aansprekende programma wat we gezien hebben is Trakstar. Uiteindelijk is het ons gelukt om reseller te worden van Trakstar, Employee Performance Software. Dit programma komt van ATSI uit Seattle en daar werkt een groot en volledig “commited” team ( met o.a een groot aantal Engineers) hard aan de doorontwikkeling van Trakstar. We mogen ons verheugen op een zeer snel groeiende klantenkring.

Inkrease BV
Telefoon: 085 0640732
Email: info@trakstar.nl

"Wij hebben net de eerste beoordelingsronde gehad in het Trakstar systeem en dat is erg goed bevallen! Het systeem werkt erg intuïtief en de tussentijdse notities en zelfbeoordelingen zorgen voor beter onderbouwde beoordelingen en een goed en effectief beoordelingsgesprek. Een mooie toevoeging is ook het overzicht met statistieken, hier gaan we in de toekomst nog veel aan hebben verwacht ik. De samenwerking met Inkrease bevalt erg goed: de introductie gebeurde zorgvuldig, er wordt nog altijd actief meegedacht en bij vragen worden we altijd snel geholpen!"

- Floor van Pelt, Manager HR & Finance, LSG Ervaar het zelf!

Demo aanvragen

Wilt u een persoonlijke rondleiding door Trakstar? Dat kunnen wij online voor u verzorgen.

Vraag een demo aan

Aanmelden

Schrijf u in om dagelijks, wekelijks of maandelijks onze blogs te ontvangen en blijf altijd op de hoogte.

Ontvang onze blogs

Heeft u vragen?

Wilt u eens praten over de mogelijkheden? Bel ons op 085 0640 732 of mail naar info@trakstar.nl.

Contact opnemen
© 2001-2019 Trakstar. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy