Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor algemene vragen en/of opmerkingen kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij proberen dit nog dezelfde werkdag doen.

Inkrease BV

Inkrease BV werd in 2012 opgericht door Dries Vinke. Als ervaren ondernemer (meer dan 20 jaar) was hij hard toe aan een nieuw initiatief. Omdat Performance Management als de grote rode draad door zijn werkzame leven loopt is het idee ontstaan om zich daarop te focussen. Daarom zijn wij reseller geworden van Trakstar, Employee Performance Software. Trakstar is ontwikkeld door Applied Training Systems Inc.(ATSI) uit de USA. Daar werkt een volledig “commited” team ( met o.a een groot aantal Engineers) hard aan de doorontwikkeling van Trakstar. We mogen ons verheugen op een zeer snel groeiende klantenkring in Nederland maar ook in andere landen van Europa.

Inkrease BV
Telefoon: 085 0640732
Email: info@trakstar.nl

"Wij hebben net de eerste beoordelingsronde gehad in het Trakstar systeem en dat is erg goed bevallen! Het systeem werkt erg intuïtief en de tussentijdse notities en zelfbeoordelingen zorgen voor beter onderbouwde beoordelingen en een goed en effectief beoordelingsgesprek. Een mooie toevoeging is ook het overzicht met statistieken, hier gaan we in de toekomst nog veel aan hebben verwacht ik. De samenwerking met Inkrease bevalt erg goed: de introductie gebeurde zorgvuldig, er wordt nog altijd actief meegedacht en bij vragen worden we altijd snel geholpen!"

- Floor van Pelt, Manager HR & Finance, LSG Ervaar het zelf!

Demo aanvragen

Wilt u een persoonlijke rondleiding door Trakstar? Dat kunnen wij online voor u verzorgen.

Vraag een demo aan

Aanmelden

Schrijf u in om dagelijks, wekelijks of maandelijks onze blogs te ontvangen en blijf altijd op de hoogte.

Ontvang onze blogs

Heeft u vragen?

Wilt u eens praten over de mogelijkheden? Bel ons op 085 0640 732 of mail naar info@trakstar.nl.

Contact opnemen
© 2001-2020 Trakstar. Alle rechten voorbehouden. Privacy Policy