product_hire_hero_img-1-1024x817

HIRE

Efficiënt en effectief medewerkers aantrekken met Trakstar Hire

Trakstar Hire is het best beschikbare ATS en geeft jouw een skala aan mogelijkheden voor het aantrekken van de juiste personen voor jouw organisatie. Dit moet je zien!

Wat onze klanten zeggen

Trakstar is voor ons de perfecte stok achter de deur om persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te houden van onze medewerkers en managers.

De mogelijkheid om 360° feedback te organiseren en zaken als een medewerkerstevredenheidsonderzoek maken Trakstar voor ons een handige tool. De support van Dries is ook altijd prettig en zeer adequaat. We houden de markt aardig in de gaten maar Trakstar biedt voor ons de perfecte balans tussen prijs en functionaliteit.

Efraïm Vink
Business Unit Manager Think Yellow

Trakstar betekent voor Bordan gestroomlijnde jaarlijkse gesprekken. 

Doordat de medewerker en manager vooraf diverse vragen beantwoorden, heb je een mooie basis voor elk gesprek. Alle gesprekken staan netjes opgeslagen in Trakstar en zijn voor zowel medewerker als manager makkelijk terug te vinden. Ik ervaar een fijne en snelle service. Niks is te veel gevraagd. 

Kim Beisser
HR Manager Bordan Accountants

De gesprekscyclus van Govers wordt ondersteund door Trakstar.

Dit proces is doorontwikkeld en Trakstar ontwikkelt daarin mee, dat biedt Govers extra flexibiliteit. Het bewijst zich als gebruiksvriendelijk systeem waarbij Trakstar ook zelf het initiatief neemt om te verbeteren. De support van Dries hierin helpt hier erg bij!

Wouter Diepenbroek
HR Manager

Trakstar Hire: de complete software voor het volgen van sollicitanten

Hier zijn details over de functies waar onze klanten dol op zijn:
De ATS-oplossing van vandaag.

Trakstar Hire bestaat al vele jaren en heette eerder Recruiterbox. Door de integratie met de andere Trakstar producten is het nu een waardevol onderdeel van het platform. Met groot gemak breng je vacatures in die je vervolgens plaatst op diverse plaatsen. 

Hoe wil je de workflow inrichten?

Hoe ziet jouw sollicitatieprocedure er uit? Je maakt met groot gemak een procedure aan zoals jij dat wenst. Deze procedure kun telkens weer gebruiken voor de andere vacatures of juist per procedure laten verschillen. 

Hoe krijg je structuur in de gesprekken?

Je kunt een vragenlijst aanmaken en meesturen met de uitnodiging voor de interviewers. Zo ben je verzekerd dat bepaalde zaken aan bod komen en de kandidaat wordt bevraagd over bepaalde onderwerpen

Rapportages geven je inzicht

Waar komen de beste kandidaten vandaan? Wat is de beste bron? Wat was de "time to hire"? 

Wie hebben in de procedure geparticipeerd? Je komt het te weten in een overzichtelijk dashboard. 

 

Leer direct de voordelen van Trakstar kennen!

Trakstar leer je het beste kennen als je het in "actie" ziet, met echte gegevens en voorbeelden,  Plan daarom vandaag nog een demo om een ​​gepersonaliseerde demo te zien die past bij jouw individuele wensen en behoeften. Daar reserveren we graag tijd voor.