product_insights_hero_img-1024x836

INSIGHTS

Drievoudig rendement met Trakstar Insights

De unieke combinatie van programma's Perform, Hire en Learn geeft je een schat aan informatie en inzicht waardoor je betere strategische beslissingen kunt nemen en onderbouwen met data. Daarom is Trakstar Insights ontwikkeld en een vast onderdeel van het platform.

Wat onze klanten zeggen

Trakstar is voor ons de perfecte stok achter de deur om persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te houden van onze medewerkers en managers.

De mogelijkheid om 360° feedback te organiseren en zaken als een medewerkerstevredenheidsonderzoek maken Trakstar voor ons een handige tool. De support van Dries is ook altijd prettig en zeer adequaat. We houden de markt aardig in de gaten maar Trakstar biedt voor ons de perfecte balans tussen prijs en functionaliteit.

Efraïm Vink
Business Unit Manager Think Yellow

Trakstar betekent voor Bordan gestroomlijnde jaarlijkse gesprekken. 

Doordat de medewerker en manager vooraf diverse vragen beantwoorden, heb je een mooie basis voor elk gesprek. Alle gesprekken staan netjes opgeslagen in Trakstar en zijn voor zowel medewerker als manager makkelijk terug te vinden. Ik ervaar een fijne en snelle service. Niks is te veel gevraagd. 

Kim Beisser
HR Manager Bordan Accountants

De gesprekscyclus van Govers wordt ondersteund door Trakstar.

Dit proces is doorontwikkeld en Trakstar ontwikkelt daarin mee, dat biedt Govers extra flexibiliteit. Het bewijst zich als gebruiksvriendelijk systeem waarbij Trakstar ook zelf het initiatief neemt om te verbeteren. De support van Dries hierin helpt hier erg bij!

Wouter Diepenbroek
HR Manager

Trakstar Insights: POWER BI. Een krachtige tool om jou inzicht te geven

Hier zijn wat FAQ's
Alle Trakstar applicaties bevaten toch al rapportages?

Dat klopt. Daar kun je al heel goed mee uit de voeten. De grote meerwaarde van INSIGHTS is dat het de data vanuit de verschillende Trakstar producten met elkaar combineert. Daarmee geeft het een schat aan informatie die je kunt gebruiken om (strategische) beslissingen te nemen.

Benchmarks? Wat is dat?

Trakstar Insights vergelijkt jouw data met die van andere partijen in jouw branche van gelijke omvang. Die data wordt naar mate de databank zich vult steeds meer, steeds betrouwbaarder en daarmee steeds waardevoller. Natuurlijk wordt de data volledig beschermd zodat deze niet op een onderneming te herleiden is.  Trakstar maakt gebruik van third party data om de data goed te kunnen kwantificeren en te duiden. 

Moet ik extra betalen voor Insights?

Het goede nieuws is NEE. Dit is vooralsnog een extra service van de makers en ontwikkelaars van Trakstar. 

Leer direct de voordelen van Trakstar kennen!

Trakstar leer je het beste kennen als je het in "actie" ziet, met echte gegevens en voorbeelden,  Plan daarom vandaag nog een demo om een ​​gepersonaliseerde demo te zien die past bij jouw individuele wensen en behoeften. Daar reserveren we graag tijd voor.