product_perform_hero_img-1-1024x797

PERFORM

Modern en eerlijk beoordelen begint met Trakstar Perform

Worstel jij ook nog met dat traditionele beoordelen? Wil je dit veranderen en daarmee een aantrekkelijke werkgever zijn? Stop dan met dat ouderwetse proces. Dat kan tegenwoordig echt anders. Trakstar Perform is speciaal ontworpen voor een moderne, sympathieke aanpak.

Wat onze klanten zeggen

Trakstar is voor ons de perfecte stok achter de deur om persoonlijke ontwikkeling onder de aandacht te houden van onze medewerkers en managers.

De mogelijkheid om 360° feedback te organiseren en zaken als een medewerkerstevredenheidsonderzoek maken Trakstar voor ons een handige tool. De support van Dries is ook altijd prettig en zeer adequaat. We houden de markt aardig in de gaten maar Trakstar biedt voor ons de perfecte balans tussen prijs en functionaliteit.

Efraïm Vink
Business Unit Manager Think Yellow

Trakstar betekent voor Bordan gestroomlijnde jaarlijkse gesprekken. 

Doordat de medewerker en manager vooraf diverse vragen beantwoorden, heb je een mooie basis voor elk gesprek. Alle gesprekken staan netjes opgeslagen in Trakstar en zijn voor zowel medewerker als manager makkelijk terug te vinden. Ik ervaar een fijne en snelle service. Niks is te veel gevraagd. 

Kim Beisser
HR Manager Bordan Accountants

De gesprekscyclus van Govers wordt ondersteund door Trakstar.

Dit proces is doorontwikkeld en Trakstar ontwikkelt daarin mee, dat biedt Govers extra flexibiliteit. Het bewijst zich als gebruiksvriendelijk systeem waarbij Trakstar ook zelf het initiatief neemt om te verbeteren. De support van Dries hierin helpt hier erg bij!

Wouter Diepenbroek
HR Manager

Trakstar Perform: de beste Performance Management software van de wereld!

Hier zijn details over de functies waar onze klanten dol op zijn:
Onbeperkt aantal performance reviews

Of je nou als organisatie één of twee keer per jaar een beoordelingsronde doet, of je elke medewerkers meerdere formulieren wilt geven, het kan allemaal in Trakstar. De basis is het proces waarin je dat regelt. Wil je meerdere processen naast elkaar? Alles kan. Wil je twee cijfers achter de komma als uitslag of wil je helemaal geen uitslag zien. Het is mogelijk/ Heb je liever jouw eigen competenties? Zeg het maar. 

Engagement Surveys, een sleutel tot succes.

Geef je medewerkers een podium waarop ze hun mening kunnen geven. Houd regelmatig een virtuele peilstok in jouw organisatie om te bezien wat er leeft onder de mensen. Zeker in tijden dat we ook "on remote" werken is het van eminent belang dat je weet wat er speelt. Met het grootste gemak schrijf je jouw eigen survey. Ter inspiratie hebben we 250 vragen voor je klaar liggen.

Doelen stellen en opvolgen

Geen doelen? Geen resultaten. Trakstar Perform is uitermate geschikt om doelen te managen. Breng de strategische doelen van jouw organisatie in en vertaal ze in operationele doelen. Maak ze SMART en zorg voor een optimale implementatie. Medewerkers kunnen zelf doelen stellen evenals de managers die ze ook aan het hele team kunnen geven. Krijg grip op het resultaat en behoudt overzicht. 

360 graden feedback. Een prima tool.

Tijdens de scoringsperiode is het mogelijk om ook de opinie van anderen op te halen.Zelfs van buiten de organsatie Medewerkers kunnen zelf personen voorstellen door wie ze graag worden beoordeelt. Managers kunnen bepalen wat er gevraagd gaat worden. Niet het hele dossier hoeft te worden gescoord alleen die onderdelen die zijn uitgekozen. Feedback kan worden geanonimiseerd. 

Leer direct de voordelen van Trakstar kennen!

Trakstar leer je het beste kennen als je het in "actie" ziet, met echte gegevens en voorbeelden,  Plan daarom vandaag nog een demo om een ​​gepersonaliseerde demo te zien die past bij jouw individuele wensen en behoeften. Daar reserveren we graag tijd voor.